fbpx

Programul de Dezvoltare Personală – De la „NU POT” la „ÎMI PLACE”

Activități > Program Dezvoltare Personală – De la „NU POT” la „ÎMI PLACE”

Cum să crești un copil pentru a se dezvolta armonios

Program de dezvoltare personală – De la „NU POT” la „ÎMI PLACE”
Să fii părinte bun este o provocare frumoasă, care presupune numeroase satisfacții, dar în același timp și o preocupare permanentă cu privire la care este cel mai potrivit stil de educație pentru propriul copil, care să îi asigure o dezvoltare armonioasă pe toate palierele.
Programul de dezvoltare personală De la „NU POT” la „ÎMI PLACE”  reprezintă un proces de descoperire și învățare a unor tipare (noi) de gândire, care sprijină copiii și părinții, prin metode practice și inovative, să progreseze în dezvoltarea lor și în pregătirea necesară pentru a-și defini și atinge scopurile propuse în viață.
Acesta presupune un program complex, derulat pe parcursul unui an și susținut de către Claudia Clicinschi – specialist cu experiență în domeniul dezvoltării parentale.

4 ore consiliere individuală părinți

50 de ore de activități pentru copii

8 ore de workshop-uri pentru părinți

Acces la grupul de Facebook

Curs de nutriție

Diplomă de recunoaștere a progresului individual

Înscrie-te împreună cu copilul tău!

Următorul curs începe în luna octombrie 2019.

EDUCAȚIE ȘI DISTRACȚIE LA UN LOC

Cui i se adresează cursul?

De la „NU POT” la „ÎMI PLACE” este un program care se adresează atât copiilor deschiși la învățare, cât și părinților care doresc să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea armonioasă și continuă a propriului copil. Programul îmbină activitățile pentru copii cu ateliere și sesiuni de workshop-uri aplicative pentru părinți și reprezintă un antrenament în vederea formării de  atitudini și comportamente sănătoase.

De-a lungul interacțiunilor cu cei mici, dar și cu părinții acestora, am observat faptul că, pentru o creștere armonioasă, e nevoie de o familie cu aceleași atribute. De aceea, am conceput acest curs ca un antrenament pentru copii și părinți deopotrivă, prin intermediul căruia aceștia să descopere căile de comunicare optime și modalități de dezvoltare inovative.

ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ

Un curs pentru copii și părinți
„Copilul tău va deveni ceea ce ești și tu. Devino ceea ce vrei tu să devină el și transmite-i și lui într-un mod ADECVAT!” –  David Bly
Un părinte bun este un părinte deschis la a învăța în mod continuu cum să se transforme el (în primul rând), astfel încât să fie un model demn de urmat pentru propriul copil, în toate etapele vieții acestuia.
În cadrul work-shop-urilor discutăm despre ariile în care își doresc o schimbare pentru propriul copil și lucrăm la ceea ce pot face ei, pentru a-i sprijini.

Vrei să afli mai multe detalii despre program?

Completează acest formular de contact cu informațiile pe care vrei să le descoperi, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți povesti cum îți poți ajuta copilul să treacă de la sintagma „Nu pot” la „Îmi place”.

Contactează-ne pentru mai multe detalii

* Prin trimiterea acestui mesaj, confirmați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile website-ului Esteli și cu Politica de Confidențialitate.

Ce oferim?

Servicii și facilități incluse

Cursul de dezvoltare personală se adresează atât copiilor, cât și părinților care fac o prioritate din dezvoltarea armonioasă a celor mici. Prin înscrierea la acest curs, veți avea acces la un program complex, susținut de Claudia Clicinschi – specialist cu o experiență de peste 14 ani în programe de dezvoltare parentală. Claudia este un promotor al metodei bazată pe antrenarea perseverenței, dezvoltarea motivației și aprecierea progresului constant în lucrul cu copiii.

Diplomă de recunoaștere

Efortul fiecărui copil este răsplătit, la finalul programului, prin intermediul unei diplome de recunoaștere. Aceasta evidențiază progresul individual al copilului, identificat pe baza fișelor de monitorizare.

8 ore de workshop-uri pentru părinți

După primele 5 întâlniri cu copiii, pregătim două workshop-uri pentru părinți, fiecare cu durata de 4 ore. Structura unui workshop: 2 ateliere de 90 de minute, pauză de 30 de min. și sesiune de întrebări și răspunsuri.

4 ore consiliere individuală părinți

Pe parcursul programului, putem discuta evoluția copilului tău în cadrul celor 4 ore de consiliere pe care ți le oferim. Te ajutăm să descoperi cum îl poți ajuta să crească armonios și cum să îl încurajezi să învețe lucruri noi.

Petreceri

Organizăm două petreceri pentru copii pe perioada programului. Prima este menită să sărbătorească perseverența și să îi încurajeze, iar cea din urmă marchează sfârșitul programului.

50 de ore de activități pentru copii

Copiii participă la 50 de ore de lucru, dispuse în 25 de întâlniri săptămânale. Fiecare întâlnire are durata de 2 ore. Activitățile au loc inside și outside și conțin aspecte teoretice (transmise intr-o manieră adaptată vârstei copiilor) și aplicații practice (jocuri, dezbateri, discuții, etc.)

Curs de nutriție cu Cristian Ungurean

Copiii pot învăța de la un specialist în nutriție cum să mănânce mai sănătos. De asemenea, le propunem un program de exerciții fizice corespunzător vârstei lor, care să îi ajute să își mențină starea de sănătate fizică și energia caracteristică.

Curs de comunicare cu Ovidiu Mihăiuc

Limbajul (interior sau exterior) folosit, vorbește, la rândul lui, despre cel care îl folosește!
Învățăm despre limbajul trupului, al hainelor, al atitudinilor și cum să comunicăm apreciativ și constructiv. Alături de jurnalistul Ovidiu Mihăiuc, descoperim și antrenăm tehnici de public speaching și totul se face prin joc și veselie.

Sprijinirea efectuării antrenamentului independent

Nimeni nu se poate dezvolta personal în locul tău sau al copilului tău. Toate informațiile dobândite și tehnicile aflate nu înseamnă nimic dacă nu sunt permanent antrenate în diverse contexte.
De aceea, între întâlnirile programate, copiii vor antrena, acasă sau la școală, acele comportamente și atitudini pe care dorim să le dezvoltăm la ei.

Monitorizare

Dezvoltarea personală începe cu un scop. Pentru a ști în ce stadiu se află copilul și cât a evoluat în direcția atingerii scopului, este necesar un proces permanent de monitorizare a rezultatelor obținute pe parcurs (inițial din partea unui specialist, apoi și din partea lui). Atât copiii cât și părinții vor completa fișele de monitorizare specifice și în funcție de rezultatul acestora se stabilesc următorii pași de acțiune.

Acces la resurse de suport

Asigurăm toate materialele necesare desfășurării fiecărui eveniment și fiecărei activități. În cadrul work-shop-urilor pentru părinți sunt asigurate apă și gustări. De asemenea, îți punem la dispoziție toate informațiile cu privire la evoluția copilului.

Acces la grupul de Facebook

Grupul De la „NU POT” la „ÎMI PLACE” a fost creat ca suport pentru părinții înscriși în program. Aici sunt puse la dispoziție resurse suplimentare și poți adresa întrebări sau împărtăși experiențe proprii.

De ce să participi?

Beneficii pentru copii

Învață să-și stabilească scopuri (mici, mari) și să construiască, în funcție de acestea, un plan de acțiune realist, în vederea atingerii scopurilor propuse;

Își dezvoltă abilități de viață și învață să facă conexiuni;

Fac sport și dobândesc obișnuințe alimentare sănătoase, alături de un specialist în nutriție;

Învață să acționeze și să gândească ordonat;

Învață cum să-și administreze banii într-un mod benefic și își dezvoltă abilitățile antreprenoriale;

Învață să își managerieze emoțiile; astfel încât să le transforme în resurse care vin în sprijinul lui;

Învață cum să-și organizeze timpul eficient pentru teme, alte activități extra-școlare și joacă;

Învață cum să comunice în public, dar și cum să exprime ceea ce-și dorește într-o manieră politicoasă;

Dobândește încredere în propria persoană;

Socializează cu alți copii de vârsta lui;

Învață să lucreze în echipă;

Se joacă și se distrează;

Petrece timp în aer liber;

Experimentează și își învinge fricile.

De ce să participi?

Beneficii pentru copii

Învață cum să comunice în public, dar și cum să exprime ceea ce-și dorește într-o manieră politicoasă;

Dobândesc încredere în propria persoană;

Socializează cu alți copii de vârsta lui;

Învață să lucreze în echipă;

Se joacă și se distrează;

Petrec timp în aer liber;

Experimentează și își învinge fricile.

De ce să participi?

Beneficii pentru părinți

Învață cum să devină parteneri de încredere pentru copiii lor;

Descoperă metode de comunicare apreciative și constructive cu propriul copil;

Află răspunsuri la întrebările care îi preocupă;

Au posibilitatea de a împărtăși din experiența lor și de a învăța de la alți părinți care au trecut prin situații similare;

Au acces la resurse de învățare atent selecționate;

Beneficiază de ore de consiliere individuală cu teme propuse de ei.

Fac cunoștință cu mine și construiesc proiectul meu de dezvoltare!
• Observarea și discutarea comportamentelor copilului. Acesta este sprijinit să le conștientizeze pe cele care nu sunt productive și care pot fi îmbunătățite sau schimbate; • Realizăm un plan individual de dezvoltare personală în cadrul cursului – Aplicație practică.
Învăț să trăiesc sănătos!
• Învățăm despre și cum să ne alimentăm sănătos și facem sport în aer liber; • Parcurg un curs de nutriție și mișcare, împreună cu specialistul în nutriție Cristian Ungureanu; • Aplicații practice.
Lucrez ordonat și gândesc ordonat!
• Ordinea exterioară și rolul ei în formarea modului de a gândi; • Aplicații practice – Exersăm schimbarea obișnuințelor „dezordonate”.
Învăț cum să învăț!
• Metoda Șotronul învățării; • Metoda Mind Map; • Exersez, perseverez, progresez; • Aplicații practice.
Cum spun ca să câștig! – Comunicarea apreciativ-constructivă
• Analizarea limbajului curent, conștientizarea formulărilor neproductive și transformarea acestora în exprimări constructive; • Antrenăm ascultarea; • Limbajul expresiv; • Relația dintre Comunicare, Gândire și Atitudine; • Tehnici de comunicare în spațiul public, cu Ovidiu Mihăiuc; • Aplicații practice.
Emoțiile mele sunt valoroase!
• Ce sunt emoțiile și stresul și cum le gestionăm; • Cum ne setăm mintea pentru a ne dezvolta; • Despre recunoștință; • Antrenăm gândirea apreciativ-constructivă; • Aplicații practice.
Învăț să fiu prietenos!
• Empatie; • Cooperare; • Altruism; • Aplicații practice.

Ce vei învăța?

Temele studiate și antrenate în cadrul programului
Cheltui timpul cu folos!
• Despre timp; • Ce avem de făcut? Care sunt prioritățile? Cum și când facem ca să fim eficienți?; • Aplicații practice.
Ce fac cu banii?
• Ce sunt și la ce folosesc banii; • Decizii cu consecințe financiare; • Gestionarea banilor: economii, datorii și investiții; • Aplicații practice.
Construiesc proiectul meu pentru anul viitor!
• Evaluarea progresului personal, la finalul programului; • Aplicație practică – Se efectuează un plan (scopuri, obiective, resurse, programare acțiuni, evaluare acțiuni), pe care copilul se angajează să-l pună în aplicare în anul 2020-2021.
Prețurile programului

Acest program reprezintă o investiție în dezvoltarea armonioasă a copilului dumneavoastră și în formarea dumneavoastră continuă pentru a fi un părinte mai bun! 

„Scump este doar produsul care nu își merită banii!
Prețurile pe care le plătești reflectă întotdeauna valorile tale de fapt!
Aici faci o investiție care îți aduce beneficii multiple, pe termen mediu și lung. Dacă în următoarele 12 luni vei cheltui mai mult pe alte lucruri, acelea sunt valorile tale de fapt!”

www.elisabetastanciulescu.ro

icon

Preț întreg

550/Euro
Price standard package
icon

Preț early booking

450/Euro
se acordă pentru primii 5 copii înscriși
icon

Preț special pentru frați

470/Euro
(dacă se înscriu după perioada de early booking)
icon

Preț pentru promovarea programului

470 - 1+1
460 - 1+2
450 - 2+/
Euro
Important!

* Există posibilitatea ca restul sumei, după achitarea avansului, să fie plătită în tranșe, conform unui calendar de plăți stabilit împreună. Avansul de 55 euro, se achită la momentul încheierii contractului, dar nu mai târziu de susținerea primei întâlniri.

* Se poate opta doar pentru una dintre secțiunile de preț, ele nu se cumulează!

* Copiii înscriși în program, au un discount de 10% la celelalte programe ale Clubului, inclusiv tabere.

Vrei să te înscrii în program?

Completează acest formular de înscriere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți povesti cum îți poți ajuta copilul să treacă de la sintagma „Nu pot” la „Îmi place”.

Te poți înscrie completând formularul:* Prin trimiterea acestui mesaj, confirmați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile website-ului Esteli și cu Politica de Confidențialitate.