fbpx

DEDICARE TOTALĂ PENTRU COPII

Avem un singur scop: dezvoltarea celor mici

Să fii copil nu-i treabă ușoară, mai ales în zilele noastre, când mami și tati sunt mai mereu la muncă, jumătate de zi o petrecem la școală, iar jocurile preferate au devenit Talking Angela sau Minecraft.

Noi credem că, pentru a crește armonios, copiii noștri au nevoie de curaj. Aceștia trebuie încurajați să exploreze, să învețe, să se distreze. Iar clubul Esteli este locul perfect pentru asta. Aici ne facem temele, dar ne plimbăm și prin pădure cu a noastră căruță cu cai.

Aici învățăm povești noi, dar ne place și să frământăm aluat pentru gogoși sau să ne jucăm de-a regizorul de film. Aici facem ce vrem și învățăm din fiecare lucru.

Toate activitățile noastre sunt concepute pe baza principiului învățării transformatoare prin joc. Astfel, reușim să-i mulțumim și pe copii, dar și pe tine, din postura de părinte. Cei mici sunt supravegheați permanent, pentru ca tu să fii sigur că micuțul tău este în siguranță.

CURS DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU COPII

De la „NU POT” la „ÎMI PLACE”

Programul De la „NU POT” la „ÎMI PLACE” reprezintă un proces de descoperire și învățare a unor tipare de gândire, care sprijină copiii și părinții, prin metode practice și inovative, să progreseze în dezvoltarea lor și în pregătirea pentru a-și defini și atinge scopurile propuse în viață.

Pe parcursul unui an, vom avea activități cu copiii, dar și cu părinții, susținute de Claudia Clicinschi – specialist în programe de dezvoltare parentală cu peste 14 ani de experiență.

septembrie 2019 – septembrie 2020

Când?

club Esteli, Aroneanu, Iași

Unde?

ACTIVITĂȚI DE SÂMBĂTĂ

Weekend distractiv

În fiecare sâmbătă, la Esteli se adună zeci de copii entuziasmați. Alături de aceștia, desfășurăm activități tematice, educative și distractive, pe parcursul a 6 ore.

Copiii sunt preluați cu microbuzul din parcarea Jysk (Tudor Vladimirescu, Iași) și sunt aduși în aceeași locație. Pe parcursul activităților, asigurăm masa de prânz și toate materialele necesare.

septembrie 2019 – septembrie 2020

Când?

club Esteli, Aroneanu, Iași

Unde?

TABĂRĂ DE ZI

Esteli Every Day 2019

Vacanța de vară este o perioadă dificilă pentru părinții ce trebuie să se împartă între job și copil. Din acest motiv, la Esteli pregătim zile de neuitat, cu aventuri și multă distracție pentru copii.

Programul Esteli Every Day presupune activități în mijlocul naturii, dar și rezolvarea temelor pentru vacanță. În fiecare zi, copiii sunt încurajați să învețe lucruri noi, iar personalul nostru îi supraveghează în mod constant.

17 iunie – 30 august 2019

Când?

luni-vineri, 7:30 – 17:00

Program

club Esteli, Aroneanu, Iași

Unde?

ÎN VIZITĂ PRIN ROMÂNIA

Tabără de vară/iarnă Esteli

La Esteli, iubim fiecare anotimp. De aceea, în fiecare an, organizăm tabere tematice pentru copii, în diferite locuri din România. Indiferent că e vară sau iarnă, cutreierăm împrejurimile și admirăm toate frumusețile naturii ce ne ies în cale.

Anul acesta, Esteli Summer Camp va avea loc în inima munților Vâlcan, Hunedoara și va dura 7 zile.

21 - 27 iulie 2019

Când?

Stațiunea Straja, jud. Hunedoara

Unde?

FACEM TEMELE ÎMPREUNĂ

Before & After School

Programul de After School la Esteli combină activitatea de efectuare a temelor cu ateliere creative și distractive, care facilitează efectuarea de aplicații practice și multă voie bună.

În fiecare zi, petrecem timp în natură și ne luăm porția de râs care ne asigură o dezvoltare armonioasă!

în fiecare zi, pe parcursul anului școlar

Când?

club Esteli, Aroneanu, Iași

Unde?

NE PLIMBĂM ȘI ÎNVĂȚĂM

Excursii și vizite tematice

În cadrul excursiilor noastre, îmbinăm armonios vizitele la diverse obiective culturale cu activități în natură și locuri „wow”, așa cum le numesc cei mici. Punem accent pe legarea de noi prietenii, lucrul în echipă, dezvoltarea atenției la detalii și respectarea regulilor care ne asigură siguranța.

De asemenea, excursiile sunt un bun prilej și de a face educație financiară într-o manieră practică, prin gestionarea banilor de cheltuială.

30 iul., 2019
08 am - 04 pm Conacul Carp-Țibănești, jud. Iași
30 iul., 2019
08 am - 05 pm Târgu Neamț
dav

This event has expired

08 am - 05 pm iul. 30, 2019 Suceava