fbpx

Esteli Every Day

Activități > ESTELI EVERY DAY

Fiecare copil face parte din povestea noastră

Zile de vacanță la Esteli

Dacă nu ai cu cine să îți lași copilul în perioada vacanței, la noi vei găsi soluția perfectă. De luni până vineri, în perioada 17 iunie – 30 august, organizăm activități speciale pentru copii. Se anunță zile de neuitat, cu aventuri și multă distracție.

Activitățile se desfășoară preponderent în cadrul naturii. Cât timp tu ești la serviciu, copiii se bucură de soare (sau ploaie, deopotrivă) și își fac prieteni noi. De asemenea, lucrăm temele pentru vacanță și discutăm mereu despre activitățile pe care le facem și motivațiile din spatele acestora.

Încurajăm joaca în aer liber

Preluare cu microbuzul propriu din parcarea Jysk

Supraveghere constantă din partea personalului calificat

Înscrie-ți acum copilul la activitățile din Esteli Every Day.

Vrei să afli mai multe detalii despre program?

Completează acest formular de contact cu informațiile pe care vrei să le descoperi, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți povesti cum îți poți ajuta copilul să treacă de la sintagma „Nu pot” la „Îmi place”.

Contactează-ne pentru mai multe detalii

* Prin trimiterea acestui mesaj, confirmați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile website-ului Esteli și cu Politica de Confidențialitate.

NE DISTRĂM ÎN FIECARE ZI

Beneficiile programului

6 ore de activități, în fiecare sâmbătă

Fiecare zi are un program specific, pe care îl anunțăm din timp pentru înscrieri. Profităm la maximum de vremea de afară și punem la cale activități care să ne stârnească buna dispoziție.

Petrecem timp afară, împreună

Clubul este situat în apropierea pădurii Aroneanu, motiv pentru care activitățile noastre se desfășoară preponderent în aer liber. Profităm de fiecare anotimp și găsim mereu jocuri noi de testat.

Preluare cu microbuzul propriu

Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu transportul: copiii sunt preluați dimineața din parcarea Jysk (Tudor Vladimirescu) cu microbuzul și sunt aduși în aceeași locație la sfârșitul programului zilnic.

Învățăm cum să mâncăm sănătos

Copiii pot învăța de la un specialist în nutriție cum să mănânce corect. Pregătim și un program de exerciții fizice corespunzător vârstei lor, care să îi ajute să își mențină sănătatea și energia caracteristică.

Supraveghere constantă

Cei mici sunt supravegheați în permanență de personal cu o experiență vastă. Avem grijă ca fiecare activitate să îi ajute să descopere ce îi înconjoară fără a-i pune în pericol.

Program

Ce facem la Esteli Every Day

Chiar dacă programul diferă în fiecare zi, avem mereu grijă ca cei mici să fie antrenați în activități care să le mențină interesul activ. Jocurile se derulează preponderent în pădure, în aer liber. Realizăm ateliere creative, vizite tematice, plimbări cu căruța sau zile în care mergem cu bicicleta.

Ne dorim să profităm de vară la maximum, așa că fiecare zi ne pune la dispoziție activități cu totul și cu totul speciale.

Program Esteli Every Day

07:30 – 08:00: Preluarea copiilor

08:00 – 09:00: Ora de mișcare

09:00 – 10:00: Activitate/Efectuare teme

10:00 – 10:30: Gustare

10:30 – 12:00: Activitate

12:00 – 12:30: Masa de prânz

13:00 – 16:30: Activități

16:30: Plecare spre Iași

16:30: Predarea copiiilor

COSTURI

Prețurile programului
icon

Preț

70/lei/săpt
Price standard package
icon

Abonament săptămânal

65/lei/zi
Price standard package
icon

Abonament lunar

60 /lei/zi
Price standard package

ÎNSCRIERE

Vrei să te înscrii?

Contactează-ne pentru a-ți înscrie copilul în programul Esteli Every Day.