fbpx

Excursii Tematice

Activități > EXCURSII TEMATICE

DESCOPERIM NOI LOCURI

Ne bucurăm și învățăm în excursie

Excursiile sunt o formă de educație extracurriculară ce permit copiilor să descopere lumea într-o nouă perspectivă. Aceștia învață să facă corelații între aspectele teoretice și cele practice și reprezintă o ocazie potrivită pentru distracție.

În cadrul excursiilor noastre, îmbinăm armonios vizitele la diverse obiective culturale cu activități în natură și locuri „wow” (după cum le numesc copiii). Punem accent pe legarea de noi prietenii, lucrul în echipă, dezvoltarea atențiilor la detalii și respectarea regulilor de siguranță. Pe parcursul deplasării cu mașina, desfășurăm activități distractive, ceea ce îi ajută pe micuți să se simtă confortabil.

Cel mai important avantaj este acela că învățăm cum să avem grijă de bănuți. Fiecare excursie este o lecție informală de educație financiară. Aceștia trebuie să își plătească masa și pot achiziționa suveniruri, iar noi îi ajutăm să cheltuiască eficient.

Pe lângă excursii, desfășurăm și vizite tematice, unde copiii pot învăța despre diverse teme, animale, profesii, meșteșuguri și alte activități.

Vizităm locuri noi și obiective wow

Activități distractive pe parcursul drumului

Învățăm să gestionăm bănuții

Supraveghere constantă din partea personalului calificat

Înscrie-ți acum copilul pentru următoarea excursie pe care o vom realiza!

30 iul.

Excursie la Suceava

08 am - 05 pm
Suceava
30 iul.

Excursie la Conacul Carp-Țibănești

08 am - 04 pm
Conacul Carp-Țibănești, jud. Iași
30 iul.

Excursie la Târgu Neamț

08 am - 05 pm
Târgu Neamț

Vrei să afli mai multe detalii despre excursiile pe care le organizăm?

Completează acest formular de contact cu informațiile pe care vrei să le descoperi, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți povesti cum îi ajutăm pe copii să evolueze prin joacă.

Contactează-ne pentru mai multe detalii

* Prin trimiterea acestui mesaj, confirmați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile website-ului Esteli și cu Politica de Confidențialitate.

SCOPUL EXCURSIILOR

Excursiile – o lecție despre independență

Învățăm cel mai ușor atunci când ne pasionează subiectul. Din acest motiv, excursiile creează contextul perfect pentru a descoperi informații noi despre obiectivele pe care le vizităm.

Mai mult, fiecare călătorie împreună este o călătorie spre noi înșine. Excursiile sunt un bun prilej de distracție, educație și dezvoltare a independenței.

DE CE SĂ PARTICIPI

Beneficiile programului

Vizităm locuri noi și obiective wow

Excursiile pe care le organizăm cu copiii vizează, de obicei, obiective și locuri din apropierea Iașului, încărcate de istorie sau frumuseți naturale.

Activități distractive pe parcursul drumului

Drumul cu autobuzul este, întotdeauna, unul dintre cele mai distractive momente din excursie. Ascultăm muzică, cântăm, spunem glume și ne relaxăm împreună.

Învățăm să gestionăm bănuții

Fiecare excursie este o lecție informală de educație financiară. Copiii trebuie să își plătească masa și pot achiziționa suveniruri, iar noi îi ajutăm să cheltuiască eficient.

Supraveghere constantă

Cei mici sunt supravegheați, pe tot parcursul excursiilor, de personalul nostru. Experiența ne ajută să creăm amintiri memorabile pentru fiecare copil.

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI

Ce facem în excursie?

Pentru fiecare excursie pe care o organizăm, punem la cale un program specific de activități și o listă de obiective pe care le vom vizita. Ne interesăm unde putem mânca și organizăm fiecare detaliu cu atenție.

De asemenea, prețurile sunt concepute pentru a asigura transportul, taxele de intrare și toate activitățile programate.

ÎNSCRIERE

Vrei să participi la excursiile noastre?

Contactează-ne pentru a-ți înscrie copilul la următoarea excursie.