fbpx

Misiunea clubului Esteli

Misiunea noastră este să le oferim copiilor mai mult decât educație! Îi sprijinim să se dezvolte!

Le oferim bazele unui proces continuu de dezvoltare personală armonioasă, fără de care nu vor putea face performanță în niciun domeniu.

Foarte important: facem asta într-un cadru cât mai natural.

Dragi părinți,

Esteli este un proiect de suflet, creat pentru cei mici  și părinți deopotrivă. Am pornit la drum inspirați de proprii noștri copii, Eliza și Ștefan. Observam cum, pe zi ce trece, aceștia erau tot mai obosiți, mai afundați în tehnologie și mai „fără chef” să experimenteze. Ne-am dorit să schimbăm asta – și așa a prins viață Esteli.

Clubul este răspunsul nostru pentru o serie de nevoi pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor: nevoia de a fi sănătoși, de a petrece timp în natură, de a-și dezvolta răbdarea de a face un lucru până la capăt, de a-și face prieteni, de a-și dezvolta abilități care să îi ajute în viață. Ne atingem scopul de fiecare dată când aceste nevoi sunt îndeplinite cu zâmbetul pe buze.

Motto-ul nostru este „Mai mult decât educație. Dezvoltare!”. Acesta este și principiul după care ne organizăm activitățile și programele. Promovăm educația în natură și de la natură, iar toate activitățile desfășurate au o componentă pronunțată de dezvoltare personală. Pentru că știm cât de mare e rolul părinților în succesul celor mici, am dezvoltat și un program de dezvoltare parentală, care sprijină părinții în a deveni resurse valoroase pentru rezultatele copiilor.

Ne dorim ca, în viitor, să dezvoltăm un cumul de programe realiste, desfășurate preponderent în aer liber care să contribuie la o dezvoltare cât mai sănătoasă și armonioasă a copiilor. Facem pași mari în această direcție și ne bucurăm de fiecare dată când un copil ni se alătură. Te așteptăm și pe tine!

Director club Esteli,
Specialist programe dezvoltare parentală

24

LOCAȚIE ÎN NATURĂ

Unde ne găsești

Clubul Esteli se află foarte aproape de pădurea Aroneanu și, prin urmare, cea mai mare parte a activităților se derulează afară, la aer curat. Colindăm prin împrejurimi și învățăm din fiecare activitate.

Pe lângă beneficiile pe care le are asupra sănătății, natura furnizează și un model simplu (și complex în același timp) despre cum legile universului se împletesc atât de firesc. Transpunem acest model în joc și în interpretăm într-un mod apreciativ, constructiv și, mai ales, distractiv.

Avem și o căruță și cai, cu care ne afundăm în pădurea deasă, până în locuri de o frumusețe aparte. Ne bucurăm de orice anotimp și nu ne dăm deoparte de la a alerga prin ploaie, a străbate nămeți sau a dormi în iarbă. Ne place să ne cățărăm prin copaci și să-i îmbrățișăm, să culegem și să studiem tot felul de plăntuțe, să punem sare la căprioare, să ascultăm ciripitul păsărelelor și să stăm întinși pe jos să privim cerul printre ramurile copacilor.

ECHIPA NOASTRĂ

Cine are grijă de copii

Echipa noastră este formată din cadre didactice cu o experiență vastă în lucrul cu copiii și specialiști în educație parentală.

Claudia Clicinschi

Director, Trainer Educație parentală

Cernat Ana-Maria

Animator Socio-Educativ

Elena Dorneanu

Animator Socio-Educativ

Bianca Constantin

Animator Socio-Educativ

Lasă-ți copilul să experimenteze o zi în clubul Esteli.

CLUB ESTELI - ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE

Ce spun părinții?
favicon-esteli
favicon-esteli
favicon-esteli
favicon-esteli
Am avut dintotdeauna aceasta frică de a nu eșua în „meseria” de părinte. Cursul de dezvoltare parentală, susținut de Claudia Clicinschi, m-a ajutat să mă descopăr – ca părinte – pentru a putea înțelege mai bine nevoile copilului meu. Am înțeles că eu, prin comportamentul și faptele mele sunt un exemplu pentru copil. Implicarea și relația dintre mine și copil îl vor ajuta sa fie un copil fericit, echilibrat, fără frici și frustrări. Consider ca prima școală a copilului este familia, iar noi vrem să fim părinții de care are nevoie copilul nostru.
_Cristina Huțanu, Părinte
Sunt extrem de recunoscătoare că am avut șansa să o cunosc pe Claudia Clicinschi, un om incredibil de cald și generos, un model de integritate, pasionată să descopere în fiecare din cei prezenți la curs resurse nebănuite. Acest curs continuă să reprezinte o experiență de viață fabuloasă și pot să spun că îi simt efectele, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Nicio altă investiție nu a avut un impact atât de mare asupra personalității și dezvoltării mele. Nu numai că mi-am clarificat cauze și motive, am găsit și direcția pe care mi-o doresc, precum și răspunsuri la situațiile pe care nu le gestionam într-un mod sănătos. Recomand din tot sufletul acest curs celor care vor cu adevărat să crească și nu sunt satisfăcuți de clișee și soluții facile. Pentru mine, Claudia este o mare inspirație. Din toată inima, MULȚUMESC!
_Lăcrămioara Ganea, Părinte
Pe principiul „Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște natura și întreg universul”, participând la activitatea de dezvoltare parentală susținută de d-na Claudia Clicinschi, am mai făcut un pas în această călătorie a cunoașterii. Valoarea momentelor a fost un rezultat obținut din mulți factori: consistența informațiilor, dinamica dintre teorie și exemple practice, implicarea activă a tuturor celor prezenți, atmosfera caldă creată prin atenția la detalii și, cel mai important pentru mine, sufletul sincer și deschis pus în toate acestea. Având la baza un liceu pedagogic, deși nu am copii, ceva din mine a rămas cu atenția asupra copiilor. M-a fascinat Mirela Retegan în misiunea ei de a le aminti părinților să se joace. Mă fascinează Florian Colceag, în misiunea lui de a le aminti părinților că, la naștere, toți copii sunt genii. Acum, aici, mă fascinează Claudia care, în misiunea ei, le amintește părinților și despre joacă și despre geniu. Îți mulțumesc, Claudia, pentru dăruirea ta!
_Rodica Maftei, Părinte
Cuvintele sunt insuficiente să descriu atmosfera din club Esteli. Mereu se reinventează, făcând totul cu profesionalism. Ne surprind cu activități interesante și foarte apreciate de copii. Recomand cu încredere tuturor părinților să aducă copiii la acest club. Mult succes in continuare!
_John Doe, Părinte