fbpx

Before & After School

Activități > BEFORE & AFTER SCHOOL

Pregătiți copii de aventură

Ne facem temele și ne jucăm

Odată cu începerea școlii, încep să apară și grijile părinților. De la modul de realizare a temelor până la activitățile extracurriculare pe care le poate urma, este responsabilitatea noastră să găsim varianta optimă pentru copilul nostru.

La Esteli, pregătim un program special de before & after school, care îmbină realizarea temelor cu joaca și activitățile educative. În funcție de programul de la școală, copilul tău va putea participa și la cursurile speciale de engleză, educație financiară sau programare.

Programul Before & After School se va desfășura de pe data de 9 septembrie 2019 până pe 12 iunie 2020. Acesta se adresează copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani.

În plus, părinții copiilor înscriși vor avea acces la programul „Discutăm la o cafea!” – o serie de întâlniri lunare ale părinților, în cadrul cărora se discută teme centrate pe dezvoltarea armonioasă a copilului.

Preluare de la școală

Ajutor la teme

Masa de prânz asigurată

Cursuri opționale pentru copii

Supraveghere constantă din partea personalului

Înscrie-ți acum copilul la următorul curs Esteli!

Teme corecte

Cadrele didactice din cadrul clubului îi ajută pe copii să înțeleagă problemele pe care le întâmpină și să își realizeze temele mai rapid.

Părinți mai relaxați

Nu vei mai fi nevoit să-ți adaptezi programul de la muncă pentru a lua copilul de la școală. Îl luăm noi, pentru a-ți ușura ziua.

Copii mai fericiți

Programul before & after school cuprinde o mulțime jocuri și activități distractive în aer liber, ceea ce îl va încânta, cu siguranță, pe micuțul tău.

Preluare de la școală

În fiecare zi, copiii sunt luați de la școală și îi aducem înapoi tot acolo, la finalul activităților. Între timp, aceștia mănâncă, își fac temele și se distrează alături de copii de vârste apropiate.

Personal cu experiență

În cadrul personalului nostru sunt cadre didactice, animatori socio-educativi, psihologi și nutriționiști. Uneori, avem chiar și invitați speciali, de la care copiii meserii și deprinderi noi.

Prânzul asigurat

Suntem foarte atenți la alimentația celor mici. De aceea, masa este asigurată prin serviciul de catering de la o instituție autorizată și este în acord cu nevoile de dezvoltare sănătoasă a copiilor.

Cursuri opționale pentru copii

Îți poți înscrie copilul la cursuri speciale de engleză (Cambridge), educație financiară și chiar la cursuri de programare de roboți sau site-uri HTML. Aceste cursuri se realizează contracost.

Hai și tu

Lasă-ți copilul să experimenteze o zi în clubul Esteli.

Ce vom face

Program zilnic

Pasiunea de a învăța te face să crești

BEFORE SCHOOL:

08:00: Preluarea copiilor de la școală;

08:30 – 09:00: Program de joacă și conectare cu natura;

09:00 – 11:00: Program de efectuare a temelor și activități/ateliere tematice educative și distractive;

11:00 – 11:30: Masa de prânz;

12:00: Copiii ajung la școală.

Pasiunea de a învăța te face să crești

AFTER SCHOOL:

12:00 – 12:30: Preluarea copiilor de la școală;

12:30 – 13:00: Servim masa (felul 1, felul 2, desert);

13:00 – 14:00: Ne luăm porția de aer curat, afară;

14:00 – 17:00: Ne facem temele cu responsabilitate;

17:00 – 17:15: O mică gustărică;

17:30 – Suntem din nou la școală.

Vrei să afli mai multe detalii despre program?

Completează acest formular de contact cu informațiile pe care vrei să le descoperi, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți povesti cum îți poți ajuta copilul să treacă de la sintagma „Nu pot” la „Îmi place”.

Contacteaza-ne completând formularul:

* Prin trimiterea acestui mesaj, confirmați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile website-ului Esteli și cu Politica de Confidențialitate.
Costuri Before & After School

„Scump este doar produsul care nu își merită banii!

Prețurile pe care le plătești reflectă întotdeauna valorile tale de fapt!

Aici faci o investiție care aduce beneficii multiple copiilor, pe termen mediu și lung. Dacă în următoarele 12 luni vei cheltui mai mult pe alte lucruri, acelea sunt valorile tale de fapt!”

Prof. Dr. Elisabeta Stănciulescu

www.elisabetastanciulescu.ro 

esteli.ro-png-site-pret

ÎNSCRIERE

Vrei să te înscrii?

Contactează-ne pentru a-ți înscrie copilul în programul Before & After School.