fbpx

WEEKEND DISTRACTIV

Activități > WEEKEND DISTRACTIV

ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE ÎN AER LIBER

Umplem zilele de sâmbătă cu activități distractive

La Esteli, fiecare zi e motiv de distracție, cu atât mai mult în weekend, când activitățile noastre capătă tematici specifice și antrenează copiii de aventură.

Programul Weekend Distractiv se desfășoară în fiecare sâmbătă și presupune desfășurarea de activități educative și distractive pe parcursul a 6 ore.

6 ore de activități, în fiecare sâmbătă

Preluare cu microbuzul propriu din parcarea Jysk

Încurajăm joaca în aer liber

Supraveghere constantă din partea personalului calificat

Înscrie-ți acum copilul la activitățile din cadrul Weekendurilor distractive.

CUM PETRECEM WEEKENDUL

Descoperă evenimentele viitoare

Vrei să afli mai multe detalii despre evenimentele noastre?

Completează acest formular de contact cu informațiile pe care vrei să le descoperi, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți povesti cum îi ajutăm pe copii să evolueze prin joacă.

Contactează-ne pentru mai multe detalii

* Prin trimiterea acestui mesaj, confirmați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile website-ului Esteli și cu Politica de Confidențialitate.

HAI SĂ NE JUCĂM AFARĂ

De ce să-ți petreci sâmbăta alături de noi

Majoritatea copiilor iubesc să se joace afară. Totuși, ieșirile în parc pot deveni, la un moment dat, monotone. Programul Weekend distractiv este soluția perfectă pentru ca micuțul tău să se joace în natură și să descopere lucruri noi.

TE AȘTEPTĂM LA ESTELI

Beneficiile programului

6 ore de activități, în fiecare sâmbătă

Fiecare zi are un program specific, pe care îl anunțăm din timp pentru înscrieri. Profităm la maximum de vremea de afară și punem la cale activități care să ne stârnească buna dispoziție.

Petrecem timp afară, împreună

Clubul este situat în apropierea pădurii Aroneanu, motiv pentru care activitățile noastre se desfășoară preponderent în aer liber. Profităm de fiecare anotimp și găsim mereu jocuri noi de testat.

Preluare cu microbuzul propriu

Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu transportul: copiii sunt preluați dimineața din parcarea Jysk (Tudor Vladimirescu) cu microbuzul și sunt aduși în aceeași locație la sfârșitul programului zilnic.

Masa de prânz asigurată

Suntem foarte atenți la alimentația celor mici. De aceea, masa este asigurată prin serviciul de catering de la o instituție autorizată și este în acord cu nevoile de dezvoltare sănătoasă a copiilor.

Supraveghere constantă

Cei mici sunt supravegheați în permanență de personal cu o experiență vastă. Avem grijă ca fiecare activitate să îi ajute să descopere ce îi înconjoară fără a-i pune în pericol.

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR

Structura programului Weekend Distractiv

Știm cât de important este ca cel mic să fie în siguranță. Ca să te asigurăm că totul este în ordine și acesta este antrenat în activități distractive, fiecare eveniment din cadrul programului este structurat după următorul program:

10:00 – 10:30: Preluarea copiilor

10:30 – 12:00: Activitate 1

12:00 – 12:30: Masa de prânz

13:00 – 14:00: Activitate 2

14:00 – 14:30: Pauză 

14:30 – 15:30: Activitate 3

15:30 – 16:00: Plecarea către Iași

16:00: Predarea copiilor

COSTURI

Prețurile programului

Participarea la activitățile de weekend costă 60 lei/zi. Ocazional, se pot percepe taxe suplimentare pentru: transportul la ateliere derulate în locații aflate la mai mult de 50 km, participarea la atelierele derulate de alți specialiști, vizite la diverse obiective.

ÎNSCRIERE

Vrei să te înscrii?

Contactează-ne pentru a-ți înscrie copilul în următorul weekend distractiv.